top of page
Van Remoortel Jean - 24/7 beschikbaar

GEUR- & LEKDETECTIE EN CAMERA-INSPECTIE DOOR A.A. VAN REMOORTEL UIT WAASMUNSTER

Uw redder in nood bij een waterplas, een verstopping of een geurtje in huis

Ondervindt u problemen met uw afvoerleidingen of riolering? Dan bent u nergens beter af dan bij A.A. Van Remoortel uit Waasmunster. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de opsporing van lekken en obstakels in afvoerbuizen en staan voor de vakkundige herstelling van uw afwatering.

 

Contacteer ons dus zo snel mogelijk voor een grondige diagnose. Want defecten in de waterafvoer laat u best niet te lang aanslepen om meer schade te vermijden. Hoe we te werk gaan, dat leggen we u hier graag uit.

Professionele lekdetectie en camera-inspectie in Oost-Vlaanderen

Ligt er plots een plas water in of naast het huis, dan is daar duidelijk een lek en dient er op die plaats ingegrepen te worden. De zaak ligt moeilijker als u nergens een plas ziet maar wel een terugval van de waterdruk vaststelt. Om dat onzichtbaar lek te situeren gebruiken we een infrarood- of warmtebeeldcamera. Daarmee kunnen we de loop van het water precies volgen. Komt daar een abrupt einde aan en buigt het water af, dan hebben we de exacte locatie van het lek gevonden. Dan is de boodschap simpel: precies daar openbreken, repareren en weer dichtmaken.

 

Komt er water langs het putdeksel naar boven? Is er geurhinder? Dan is er iets anders aan de hand, een verstopping waarschijnlijk. Via camera-inspectie kunnen we de oorzaak makkelijk achterhalen.

We gaan met een camera in de buis tot we het obstakel gevonden hebben. Dat kan een verzakking van de grond of een gebroken rioolbuis zijn, maar ook verharde zeepresten. In dat laatste geval is een hogedrukreiniger de oplossing. Bij een verzakking of een rioolbreuk komen er graafwerken aan te pas. Maar geen nood: onze medewerkers weten van wanten en zorgen voor een snelle en afdoende herstelling.

EXPERT VOOR LEKDETECTIE EN CAMERA-INSPECTIE

Heeft u plotseling een onverklaarbaar hoog waterverbruik, drukverlies of geurhinder? 

A.A. van Remoortel is 7 op 7 en 24 op 24 beschikbaar om u een snelle oplossing te bieden in de wijde omgeving van Lokeren, Dendermonde, Stekene en Beveren.

Wij staan ook tot uw dienst voor ontstoppingen en sanitaire werken.

bottom of page