top of page
Ruimingswerkenin het Waasland door A.A. Van Remoortel
A.A. Van Remoortel - 24/24 bereikbaar

EEN VLOTTE RUIMDIENST VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN IN WAASMUNSTER EN OMSTREKEN

Ruiming van alle putten en leegpompen van kelders

Ruim- en ontstoppingsdienst A.A. Van Remoortel is de partner bij uitstek van elke particulier in regio Waasmunster en het Waasland voor de ruiming van septische putten, sterfputten en sifonputten. Bovendien tellen wij met onze jarenlange ervaring ook heel wat bedrijven onder ons cliënteel. Zo staan onze medewerkers in voor het leegmaken van putten in erg specifieke sectoren. Denk maar aan de ruiming van slibputten, vetputten en andere bezinkputten, afvalwaterputten en pompputten. Zij vragen stuk voor stuk een aparte aanpak, afhankelijk van de te verwijderen substantie. U doet er dus goed aan om een professional als A.A. Van Remoortel aan te spreken die over de nodige deskundigheid en alle gespecialiseerd materiaal beschikt.

Daarnaast kunt u op de snelle interventie van onze vakmensen rekenen voor het leegpompen van kelders en vijvers.

Reiniging van septische putten, afvoerleidingen en riolen

Uw putten ruimen is één zaak maar daar blijft het niet bij. Ons bedrijf is eveneens gespecialiseerd in de professionele reiniging van septische putten overal in Oost-Vlaanderen. Stelt u een verstopping vast, dan kan een verstoring van het bacteriologisch evenwicht daarvan de oorzaak zijn. Wij maken uw beerput dus vakkundig schoon en reinigen uw afvoerleidingen onder hoge druk. Zit u met een gebroken leiding? Ook dan staan onze stielmannen paraat om via camera-inspectie de juiste diagnose te stellen en de nodige herstellingen uit te voeren. Zo ondervindt u binnen de kortste tijd geen enkele hinder meer.

Wij zijn actief in de ruime omgeving van Lokeren, Dendermonde, Stekene, Beveren en nemen naast ruimingswerken ook ontstoppingen, geur- en lekdetectie en sanitaire werken op ons.

HEEFT U DRINGEND EEN RUIMDIENST NODIG?

Vertrouw op Ruim- en ontstoppingsdienst A.A. Van Remoortel uit Waasmunster. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en staan tot uw dienst in heel Oost-Vlaanderen.

bottom of page