top of page
  • Jean Van Remoortel

Zelf ontstoppen of een professional inschakelen?

Eenvoudige manieren om te ontstoppen

We kennen allemaal wel het ongemak dat een verstopte afvoer kan veroorzaken. Zaak is daarom om de verstopping zo snel mogelijk op te lossen, zodat een normaal gebruik van de wasgelegenheid in keuken of badkamer weer mogelijk is. Soms lukt het de verstopping zelf te verhelpen. Denk aan het vacuüm zuigen van de afvoer met een plopper of het gebruik van soda of een chemisch ontstoppingsmiddel. Ook het reinigen van het sifon brengt wel eens soelaas.


Vaak blijken deze oplossingen echter niet afdoende te zijn om de afvoer weer vrij te maken en is er meer aan de hand. Dan roept u de hulp van een ervaren en professioneel ontstoppingsbedrijf in.

onstoppingswerken

De professionele hulp van een ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst A.A. Van Remoortel heeft jarenlang ervaring in het ontstoppen van allerhande afvoeren. Niet alleen beschikken wij over de juiste knowhow om de oorzaak van de verstopping op te sporen, maar ook over het gepaste materieel. Met moderne technieken voeren wij een grondige inspectie van uw afvoerleidingen uit van zowel keuken, badkamer als toilet. Met behulp van een waterdichte camera zijn wij in staat om de situatie in uw riool in beeld te brengen en de plaats van de verstopping met grote precisie te lokaliseren. Na uitgebreid onderzoek en analyse van de situatie komen wij in actie met onze specialistische apparatuur. Uw leidingen worden door ons intensief gereinigd en ontstopt. Het resultaat is dat uw afvoeren weer goed werken en uw sanitaire installaties weer normaal dienst doen.


Voorkom verstopping van uw rioolleidingen Om te voorkomen dat u plotsklaps geconfronteerd wordt met een hinderlijke verstopping doet u er goed aan uw afvoerleidingen regelmatig preventief te laten reinigen. Onze professionele rioolservice zorgt ervoor dat al uw afvoeren goed worden onderhouden en in topconditie blijven. Zo blijft u kleine én grote verstoppingen voor. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page